Serveis Formatius

QSL Serveis Formatius

En un context en el qual treballem per la igualtat i en contra de les discri­minacions, creiem que un dels reptes és avançar cap a organitzacions, programes i serveis cada cop més inclusius, actualitzats i adaptats a la realitat de les perso­nes. Això només és possible quan les professionals disposem de la sen­sibilització, els coneixements i les eines necessàries per a la millora contínua. Per aconseguir-ho, és imprescindible la formació dels equips professio­nals a través d’una pedagogia útil, ajustada i transformadora.

Des de QSL Serveis Formatius ens dediquem específica­ment a la creació i realització de formacions per professionals. Dissenyem i impartim continguts formatius per equips professionals de les administra­cions públiques, entitats del tercer sector i altres organitzacions públiques i privades.

Al llarg dels anys hem treballat amb equips professionals molt diversos i hem desenvolu­pat una expertesa pràctica i conceptual en l’aplicació de la perspectiva intercultural, de gènere i interseccional en diferents àmbits i sectors, com ara joventut, cultura, feminismes, educació, salut o participació.

Els nostres cursos tenen tres formats de durada (bàsic, d’assoliment i d’aprofundiment) i s’imparteixen en modalitat presencial, en línia o híbrida.Si vols saber-ne més, pots consultar el nostre catàleg de formació.

Si tens interès en la nostra oferta formativa, escriu-nos a través d’aquest formulari, i  ens posarem en contacte amb tu. Si tens qualsevol dubte, pots contactar-nos al correu electrònic catalegformatiu@qsl.cat.

Alguns exemples dels cursos que realitzem