QSL

Qui som

QSL - Qui Som

QSL Serveis Culturals som una organització que va néixer amb l’objectiu de fomentar i enriquir la cultura de proximitat, l’educació expandida, la participació inclusiva, l’enfortiment comunitari i la transformació social. Per això centrem el nostre coneixement i experiència en la creació i gestió de projectes de servei públic des de les àrees de la cultura, l’educació i la participació, amb una perspectiva intercultural i interseccional.

A QSL promovem l’escolta activa i el diàleg com a eines constructives que ens permeten treballar amb proximitat i transparència, generant relacions de col·laboració i confiança amb les clients/es i amb cada equip de treball, amb l’objectiu d’assolir projectes de qualitat, adaptats a la realitat i immersos en processos de millora contínua.

QSL som el conjunt de persones professionals que, organitzades en xarxa, funcionem en equips de treball amb un elevat grau d’autonomia i expertesa. Ens adaptem a la singularitat de cada projecte i utilitzem recursos, procediments i sistemes de treball construïts a partir del coneixement i l’experiència prèvia de tota la organització.

Al 1994, el Jesús Poza va fundar l’empresa sobre aquesta cultura de treball que s’ha mantingut i consolidat al llarg dels anys. Actualment, les sòcies gerents de l’empresa som la Txell Rodon, la Marina Estragués, la Sara Vico i la Carolina Astudillo.


Carolina Astudillo Beals

Vaig néixer a Santiago de Chile fa 40 (!) anys. Visc amb un peu a Olot (on crio al meu fill Quim), i un altre a Barcelona.

Soc llicenciada en Psicologia Social, i tota la meva vida professional he treballat en l’àmbit de la interculturalitat, les discriminacions i la justícia social. Miro d’aprendre de forma continuada en perspectiva antirracista i interseccional aplicada. Fa uns 10 anys que vaig arribar a QSL. En aquella època portava uns anys com a coordinadora del Programa BCN Interculturalitat a Barcelona. Des de llavors, he estat implicada en la direcció i coordinació de diversos projectes i serveis com a cap de l’Àmbit de Diversitats. També exerceixo com a assessora i formadora en enfocament intercultural i perspectives interseccionals aplicades.

Un desig que tinc per a QSL a partir d’ara és enfortir-nos col·lectivament, i seguir incidint per a la transformació social.


Txell Rodon Banchs

Vaig néixer a Barcelona el 1975. Soc llicenciada en Pedagogia i tinc el Postgrau de Gestió de Projectes i Equipaments Culturals. La meva experiència professional sempre ha estat vinculada a la gestió cultural i m’he anat formant al llarg dels anys en l’especialitat que cada lloc de treball m’ha requerit.

Vaig entrar a QSL pels volts de l’any 2000 i es pot dir que he passat per tots els perfils professionals de l’àrea tècnica de l’empresa, des de monitora d’infants a la Ludoteca Casa Groga, passant per animadora d’infants i joves al Centre Cívic l’Elèctric, directora del Centre Cívic Vil·la Florida, tècnica primer i directora després de l’Àmbit d’Educació, Coordinadora dels equips dels projectes de Joventut, Cap d’àmbit de Joventut, Directora Tècnica i finalment Gerent els últims temps en què el Jesús va iniciar el procés de la malaltia i fins que li hem agafat el relleu.

Sempre he estat molt còmode treballant a QSL i he gaudit molt en cada un dels llocs de treball i projectes que he estat, i m’agradaria aprofitar aquesta experiència per prendre les millors decisions que ajudin a que totes les treballadores de l’empresa s’hi sentin còmodes i s’hi enriqueixin professionalment, perquè crec que també és així com s’aconsegueix la millor implicació de les professionals.


Marina Estragués Vilardaga

Visc amb la meva família a Vallvidrera.

He estudiat Sociologia i el post grau de Gestió i direcció d’empreses i entitats culturals.

Vaig entrar a treballar a QSL l’any 2004 com a monitora d’actes. Vaig estar uns quants anys fent col·laboracions puntuals en diferents projectes. El 2007 em van proposar de portar un d’aquests projectes, encara recordo aquella trucada. Des de fa uns anys soc la cap de l’Àmbit d’Educació i Participació.

Un desig que tinc per a QSL és que sapiguem aprofitar les competències de cadascú i poder col·lectivitzar i transferir tot el coneixement que tenim les persones que en formem part.


Sara Vico

Vaig néixer a Barcelona al 1977 al barri de Gràcia, on segueixo vivint amb la meva família.

Soc Educadora Social, estic Llicenciada en Comunicació Audiovisual i tinc un postgrau en Gestió Cultural. Al llarg de la meva vida professional he treballat en diferents empreses i projectes relacionats amb el lleure, l’educació i la cultura. Sempre he realitzat tasques vinculades a la formació i a la producció – gestió. De cada lloc de feina he après i adquirit nous i variats bagatges professionals. M’acompanya un interès personal en el creixement continu i l’adquisició permanent de nous aprenentatges.

Al 2007 vaig entrar a treballar a QSL, al Centre Cívic Vil·la Florida. Allà vaig treballar com a dinamitzadora primer i, després, com a directora. Al 2017 em vaig incorporar a l’equip d’estructura de QSL, com a tècnica de l’Àmbit de Cultura i, uns anys després, com a cap d’Àmbit de Cultura, incorporant-me a l’equip directiu de l’empresa.

Un desig que tinc per a QSL a partir d’ara és poder optimitzar els processos de treball per tal de poder invertir més temps en processos creatius i transformadors.