QSL

Qui som

Comparteix

QSL - Qui Som

QSL Serveis Culturals som una organització que va néixer l’any 1994 amb l’objectiu de generar i gestionar projectes de servei públic des de les àrees de la cultura, l’educació i la participació, prenent especial atenció a les diversitats. Des d’aleshores no hem perdut l’objectiu de fomentar i enriquir la cultura de proximitat, l’educació expandida , la intervenció comunitària i la transformació social, oferint assessorament, gestió efectiva i eines de comunicació, des dels diversos àmbits dels serveis a les persones per a facilitar, a les institucions i als agents culturals, educatius i comunitaris, les eines per donar forma, contingut i qualitat a les seves idees.

Des d’una mirada interseccional i de manera transversal en tots els àmbits i projectes de l’empresa, hem anat posant de manifest la necessitat de prestar una especial atenció a les diversitats. Tan és així que des de l’any 2015, QSL lidera la iniciativa Col·lectiu i+, professionals per la diversitat, promovent i acompanyant projectes que fomenten la interculturalitat, el reconeixement de les diversitats, la perspectiva de gènere i l’anàlisi i intervenció interseccional.

Malgrat que el passat mes de gener ens va deixar el Jesús Poza, fundador de l’empresa, a QSL mantenim els valors i la manera de fer propera, flexible, dialogant, transparent, creativa, i transversal,  que havien caracteritzat la seva carrera professional. QSL segueix sent doncs, el conjunt de persones professionals que ens organitzem en xarxes generant equips de treball amb un elevat grau d’autonomia. Des dels equips ens adaptem a la singularitat de cada projecte i utilitzem recursos, procediments i sistemes de treball, construïts a partir del coneixement i l’experiència prèvia de tota la organització.

A QSL promovem l’escolta activa i el diàleg com a eines constructives que permeten treballar amb proximitat i transparència, generant un tracte de confiança amb els clients i promovent l’autonomia a cada equip de treball, amb l’objectiu d’assolir projectes de qualitat immersos en processos de millora contínua.