Programa d’activitats “Feminismes, antirracismes i inclusió social” al Congrés Nacional de Joventut

Projectes

Programa d’activitats “Feminismes, antirracismes i inclusió social” al Congrés Nacional de Joventut

Descripció

Conceptualització dels continguts i producció tècnica de les activitats emmarcades dins del Congrés Nacional de Joventut de l’eix de feminismes, antirracismes i inclusió social. Des de QSL vam posar al servei els coneixements de les nostres treballadores en desigualtats interseccionades perquè la pròpia metodologia fos participativa, inclusiva i partís de les necessitats de les persones joves de Catalunya travessades per diferents eixos d’opressió.

Juntes, vam muntar conceptualment les taules rodones, conversatoris, ponències, teatrefòrum i marató d’il·lustració des de les propostes de les participants. Vam recollir les seves necessitats i peticions cap a l’administració.

A més vam encarregar-nos de la comunicació i imatge gràfica de les activitats, la gestió logística dels espais i d’un servei de relatoria que recollís amb detall les peticions de les persones joves. Un cop acabat, vam elaborar informes detallats de cada activitat a l’Agència Catalana de Joventut perquè el contingut després pogués recollir-se al Pla Nacional de Joventut i es veiés reflectit a les Polítiques Públiques de Catalunya.

Les activitats van consistir en un teatrefòrum antirracista anomenat “La insuportable banalitat del tema”, una Marató d’il·lustradores amb col·loqui posterior anomenat “Fem front a les desigualtats” i tres taules rodones: “Dissidències LGTBI+ en la ruralitat”, “Reivindiquem: drets sexuals i reproductius” i “Desigualtats interseccionades: com canviem les estructures?”