Programa IntersECCions

Projectes

Programa IntersECCions

Descripció

Des de l’oficina tècnica del programa Interseccions del Prat de Llobregat donem suport al desenvolupament de les accions d’Interseccions per assolir els següents objectius:

  1. Reconèixer, visibilitzar, impulsar i acompanyar les propostes educatives transformadores que ja s’estiguin desenvolupant en diferents contextos educatius i culturals (dins l’educació formal, la no formal i l’informal).
  2. Facilitar l’accés al coneixement en totes les seves dimensions (artístic, històric, cultural, lingüístic, cientificotècnic, tecnològic…) per tal que la ciutadania pugui desenvolupar-se plenament.
  3. Impulsar un programa de foment de les pràctiques culturals i artístiques (en totes les seves dimensions) per a totes les edats, articulat en els diferents contextos educatius, i culturals.
  4. Construir el projecte amb la col·laboració dels diferents agents culturals i educatius de la ciutat (professors, tècnics municipals, entitats, AMPA…) i la ciutadania.

La nostra tasca està centrada en les següents accions:

  1. Suport tècnic i metodològic en el disseny d’accions i processos, i el disseny del sistema d’indicadors d’avaluació.
  2. Gestió del pla de documentació i comunicació.
  3. Coordinació operativa i coordinació de les accions dels àmbits d’educació artística, d’anglès, de lectura, de coneixement de la ciutat, i de coneixement científic-tècnic-digital.