Programa IntersECCions. Oficina tècnica

Projectes

Programa IntersECCions. Oficina tècnica

Descripció

Des de l’oficina tècnica del programa Interseccions del Prat de Llobregat donem suport al desenvolupament de les accions d’Interseccions per assolir els següents objectius:

  1. Reconèixer, visibilitzar, impulsar i acompanyar les propostes educatives transformadores que ja s’estiguin desenvolupant en diferents contextos educatius i culturals (dins l’educació formal, la no formal i l’informal).
  2. Facilitar l’accés al coneixement en totes les seves dimensions (artístic, històric, cultural, lingüístic, cientificotècnic, tecnològic…) per tal que la ciutadania pugui desenvolupar-se plenament.
  3. Impulsar un programa de foment de les pràctiques culturals i artístiques (en totes les seves dimensions) per a totes les edats, articulat en els diferents contextos educatius, i culturals.
  4. Construir el projecte amb la col·laboració dels diferents agents culturals i educatius de la ciutat (professors, tècnics municipals, entitats, AMPA…) i la ciutadania.

La nostra tasca està centrada en les següents accions:

  1. Suport tècnic i metodològic en el disseny d’accions i processos, i el disseny del sistema d’indicadors d’avaluació.
  2. Gestió del pla de documentació i comunicació.
  3. Coordinació operativa i coordinació de les accions dels àmbits d’educació artística, d’anglès, de lectura, de coneixement de la ciutat, i de coneixement científic-tècnic-digital.