Coordinació dels programes Educatius i de formació del professorat del Mercat de les Flors

Projectes

Coordinació dels programes Educatius i de formació del professorat del Mercat de les Flors

Gestió i coordinació dels programes Educatius i de formació del professorat del Mercat de les Flors
Descripció

Des del 2016 a QSL treballem en la gestió i coordinació del projecte educatiu del Mercat de les Flors. El Mercat presenta cada curs escolar un programa educatiu d’espectacles amb l’objectiu d’explorar allò desconegut com a possibilitat per reflexionar i aprendre conjuntament amb la comunitat educativa. El projecte Educatiu del Mercat de les Flors abraça l’alumnat de tot Catalunya i de totes les etapes, des de les escoles bressol i educació infantil amb el Festival “El petit”, el “Talla Única” pels nens i nenes d’Educació Primària i el “Grada Jove” per alumnat d’ESO, Batxillerat i Formació professional.

La comunicació amb els centres i el professorat, la gestió de reserves dels espectacles, la rebuda dels nens i nenes al Mercat els dies de funció o la gestió del recurs didàctic de la Maleta “Dan Dan Dansa”, són algunes de les tasques que duem a terme.

A més, el Mercat de les Flors ofereix cada any un curs reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per al professorat de tots els nivells educatius. Aquest curs té l’objectiu de formar i donar eines i metodologies per introduir el llenguatge de la dansa a l’aula. Des de QSL també facilitem la comunicació amb els i les docents del curs i fem l’acompanyament de la formació.

Treballem des de la proximitat, fent una atenció personalitzada i atenent les realitats de cada centre per oferir un servei el més acurat possible.