Grup de dones diverses de Sant Feliu de Llobregat

Projectes

Grup de dones diverses de Sant Feliu de Llobregat

Descripció

Gestió i implementació del projecte Grup de dones diverses de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que busca obrir espais de trobada, espais de participació, reflexió, diàleg i anàlisi sobre l’accés i l’exercici dels drets de les dones d’orígens diversos es d’una visió interseccional.

Des de QSL es va proposar una metodologia de dinamització participativa, on les talleristes es van posar al servei del que el grup necessitava en tot moment. Així es va aconseguir que les sessions fossin el més adaptades a les necessitats de les dones possible i que poguessin treballar en aspectes que els interessava: ocupar els espais públics com ara la piscina municipal, fer tallers de cuina i espelmes per participar de la Fira de la interculturalitat de Sant Feliu i rebre classes de conversa pràctica en castellà, com ara com adreçar-se al metge o com preparar la reunió del col·legi.

Les dones que conformen el grup, que han valorat sobre aquest projecte que l’espai fos el més segur possible, en estar dinamitzat per una dona amb ascendència del Marroc i poder teixir xarxa i generar noves relacions, vincles i llaços de col·laboració.

Acció antirumors del Grup de dones diverses a la Fira de la interculturalitat de Sant Feliu de Llobregat al 2022