Formació “Connectant amb les joves: estratègies i recursos per a professionals de Joventut en centres educatius”

Projectes

Formació “Connectant amb les joves: estratègies i recursos per a professionals de Joventut en centres educatius”

Descripció

Formació a mida per connectar amb les persones joves i dotar d’estratègies i recursos a les professionals de Joventut que realitzen actuacions dins el marc dels centres educatius. Es tracta d’una petició de l’equip de suport integral de la Demarcació de Girona de l’Agència Catalana de Joventut.

La nostra proposta formativa es basa en, des de l’inici, fer un recull previ de les necessitats concretes de les professionals per oferir una formació aterrada i pràctica a les seves necessitats. La sessió està estructurada per combinar elements teòrics essencials amb una part pràctica dinàmica, garantint que les tècniques i recursos es puguin aplicar immediatament al seu treball diari. 

A més, valorem profundament el coneixement col·lectiu i l’experiència de les persones professionals i les nostres formacions estan dissenyades per potenciar aquesta riquesa. Cada participant serà convidada a compartir les seves perspectives i vivències, creant un entorn de col·laboració i aprenentatge compartit. D’aquesta manera, no només s’aprenen de les capacitats individuals de les companyes, sinó que es reforça el valor de la tasca de les professionals. Amb aquesta formació a mida, no només abordarem les necessitats immediates, sinó que també establirem una base sòlida per al creixement professional continu.