CIAJ-Centre d’Informació i Assessorament per a Joves

Projectes

CIAJ-Centre d’Informació i Assessorament per a Joves

Punt infoJOVE Integral Paral·lel – PIJ Paral·lel
Descripció

El CIAJ és un servei municipal que, durant més de 30 anys, ha atès els i les joves de la ciutat de Barcelona. Al març de 2019, després d’una rehabilitació va obrir les seves portes amb una imatge i un projecte renovats.

Així, el CIAJ s’ha convertit en un espai on els i les joves hi poden trobar:

El Punt infoJOVE (PIJ) Paral·lel, un servei dedicat a la informació juvenil, que pren el llegat del CIAJ amb un nou enfocament territorial més proper al Raval i el Poble Sec, per oferir una atenció personalitzada i gratuïta dins la gran família dels PIJ de Barcelona.

Serveis d’assessorament per a joves a càrrec d’especialistes en l’àmbit acadèmic i laboral, en mobilitat internacional, emprenedoria i habitatge compartit.

Un punt “Aquí t’escoltem!” (ATE), que ofereix atenció individualitzada i en grup a joves de 12 a 20 anys amb la voluntat d’escoltar-los i acompanyar-los en el seu creixement personal i social.

A més, l’espai acull, a nivell intern, els i les professionals que coordinen i ofereixen suport a les xarxes de PIJ i de Punts JIP (“Jove, Informa’t i Participa”) de la ciutat, així com l’Oficina d’Innovació i Desenvolupament Juvenil, formada per el PRISMA – Observatori de la joventut, i els equips de Qualitat i Comunicació de Joventut.

Destaca

Notícia de BTV sobre la renovació de l’equipament: