Centre Cívic Carmel

Projectes

Centre Cívic Carmel

Centre Cívic Carmel
Descripció

El Centre Cívic Carmel és un equipament de proximitat del Districte d’Horta-Guinardó que té les finalitats de promoure la participació social i cultural de les persones, grups i entitats del barri i contribuir al desenvolupament cultural i solidari del barri del Carmel.

El Cel del Carmel

Cicle emblemàtic del Centre Cívic, dedicat al món del cinema. Una setmana d’activitats i propostes per descobrir  d’una manera lúdica, festiva i divertida, tot allò que envolta el món del cinema: maquillatge, vestuari, extres, producció, so, localitzacions… Els protagonistes d’aquesta pel·lícula són els veïns i les veïnes, les entitats, les associacions i grups del barri, així com les persones que participen activament durant tot l’any de la vida del Centre Cívic. Amb el suport d’artistes i professionals, podran experimentar i conèixer els secrets del cinema, així com expressar la creativitat que tots tenim amagada.

Jazztast

Cicle que vol vincular una proposta musical al carrer amb la dinamització del teixit comercial de l’Alt Carmel i, evidentment, amb el dels nostres veïns de la part alta del barri del Coll.

Promocionem la música jazz, acostant-la a la població d’una forma desenfadada, en diversos formats: cerca tapes musical, concert vermouth big band, ballada de swing, jazztast kids, jazz tast friends, etc.

Nit de crims

Un joc de pistes on convidem al públic a “jugar”. Allò que té d’especial és que es juga sobre una història que transcórrer per diferents espais de l’equipament, on es van trobant actors i actrius que l’escenifiquen (micro teatre). El públic, els actors i actrius i l’equip del centre ens traslladem a un entorn de fantasia per recrear una escena criminal que s’haurà de resoldre utilitzant l’enginy o la intuïció.

FOK. Festa Orgull Karmel

Una setmana d’activitats i intervencions per part d’equipaments, associacions, entitats i persones a títol individual per donar visibilitat al col·lectiu LGTBI. I perquè el barri del Carmel, pioner en el terreny social al llarg dels anys, sigui també un referent en la lluita LGTBI. Organitzat conjuntament amb l’Espai Jove Boca Nord i la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé.

Batalla de la Música

Definim la batalla més que com a concert, com a un espectacle musical, per la seva original posada en escena: quatre grups d’estils molt diferents, ubicats en diversos angles de la plaça sonen de manera alternativa, el públic disposat al bell mig, forma part activa de la funció ja que haurà de moure la cadira en direcció al grup que sona.