Acte de lliurament de premis Alfons Ortuño

Projectes

Acte de lliurament de premis Alfons Ortuño

Descripció

Conceptualització i disseny de l’acte d’entrega de premis Alfons Ortuño a petició de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, així com la preproducció, producció i regidoria tècnica.

Des de QSL ens vam encarregar de la producció de l’acte i la coordinació de les intervencions artístiques, l’equip de suport i de serveis tècnics, la regidoria tècnica… Vam dissenyar un guió centrat en les idees del bé comú, del compromís vers la ciutadania, del compromís amb allò públic i de com desenvolupar aquest compromís: en equip i ben organitzades. També vàrem tenir en compte que l’espai de l’escenari i platea de la sala fos accessible i proper, seguint amb els mateixos valors que es volen transmetre amb aquests premis.

A més, com que l’objectiu dels premis era reconèixer honoríficament les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions, en el disseny de l’acte vam posar especial èmfasi en la innovació i la creativitat, intercalant peces artístiques durant per transmetre-ho amb poesia, dansa i música. També, en la mateixa línia, vam crear infografies animades per a la presentació dels premis principals.