Presentem la nova línia “QSL Serveis Formatius”!

Notícies

Presentem la nova línia “QSL Serveis Formatius”!

Des de QSL ens fa il·lusió comunicar-vos que aquest any consolidem i presentem una nova línia de treball a l’empresa, que hem anomenat QSL Serveis Formatius. Per fer-ne una presentació oficial, organitzem un acte professional que vol ser un espai de diàleg i formatiu. Conversarem amb l’activista antiracista Desirée Bela-Lobedde sobre la necessitat que les professionals ens formem en perspectiva antiracista i de gènere. També intervindran formadores de QSL expertes en perspectiva interseccional, que donaran claus perquè la formació sigui realment transformadora. Després farem un petit vermut!

Serà demà dijous 13 de juny de 12 a 14 h (+vermut), a l’Espai Texasal barri de Gràcia (Barcelona). Accés en metro línia verda (Diagonal) i blava/groga (Verdaguer). L’espai és accessible per persones amb mobilitat reduïda.

L’aforament està complet, però si no us heu inscrit i voleu venir, podeu escriure un correu a qsl@qsl.cat per accedir a la llista d’espera, ja que sempre hi ha cancelacions de darrera hora.

Esperem que la proposta us sedueixi i ens veiem demà!

Cartell