Programa d’activitats “Joventut: feminismes, antirracismes i inclusió social”

Notícies

Programa d’activitats “Joventut: feminismes, antirracismes i inclusió social”

Des de QSL estem molt contentes de dir-vos que els dies 10 i 11 de desembre organitzem el Programa d’Activitats de Feminismes, antirracismes i inclusió social en el marc del Congrés i el Pla Nacional de Joventut que lidera l’Agència Catalana de Joventut.

Les activitats es fan, principalment, per poder posar sobre de la taula temes fonamentals com ara: Com viuen les persones joves el racisme estructural, les situacions d’islamofòbia quotidiana, l’estigma per salut mental? Quines són les barreres en l’exercici dels drets sexuals i reproductius? Quines oportunitats hi ha per les noies joves i precaritzades? Quins reptes existeixen en l’emancipació juvenil de les persones trans, i com són viscudes les dissidències sexuals en l’àmbit rural?

Hem programat unes jornades on les persones joves són les protagonistes i ens aportaran la seva expertesa, perquè no es pot construir un pla nacional de joventut sense elles. També són jornades pensades per professionals que treballen dins d’aquest àmbit, per que puguin formar-se amb elles i recollir també les seves visions i aportacions. Creiem fonamental que la ciutadania és molt important en al construcció d’aquest Pla que determinarà les polítiques juvenils de país dels propers 10 anys.

Esperem que la proposta us sedueixi, ens hi veiem!

Enllaços d’inscripció

1️⃣ Dissidències LGBTI+ en la ruralitat (Virtual): https://bit.ly/31i1e2M

2️⃣ Teatre-fòrum antirracista “La insuportable banalitat del tema”: https://bit.ly/32FqHnz

3️⃣ Reivindiquem: drets sexuals i reproductius: https://bit.ly/3ljYn0s

4️⃣ Desigualtats: com canviem les estructures: https://bit.ly/31eO72o

Programa